O noua victorie, scor 2-0, impotriva celor de la Jiul Petrosani i-a trimis pe clujeni pe locul doi in Liga I, pozitie care asigura prezenta in Liga Campionilor. Oamenii lui Bergodi au deschis repede scorul, chiar in minutul 10, cand Semedo a inscris
O noua victorie, scor 2-0, impotriva celor de la Jiul Petrosani i-a trimis pe clujeni pe locul doi in Liga I, pozitie care asigura prezenta in Liga Campionilor. Oamenii lui Bergodi au deschis repede scorul, chiar in minutul 10, cand Semedo a inscris de la doi metri, in urma unei greseli in lant a defensivei petrosanene. Meciul a fost practic incheiat in minutul 36, cand Romeo Surdu a marcat nestingherit din voleu, de la sase metri. Dupa incheierea partidei, patronul Jiului, Alin Simota, s-a dezlantuit la adresa jucatorilor pe care-i plateste. „Astia sunt fotbalisti doar cand merg la casierie sa isi ia banii. Ii doare undeva de fotbal si de Valea Jiului. Astept sa se termine campionatul, sa plece toti de aici.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.