Un hot a reusit sa scape cu o prada de peste 21 de milioane de euro, desi banca belgiana din care a furat era dotata cu unul dintre cele mai sofisticate sisteme de supraveghere existente. Arma secreta folosita de inventivul hot: sarmul personal. Furt
Un hot a reusit sa scape cu o prada de peste 21 de milioane de euro, desi banca belgiana din care a furat era dotata cu unul dintre cele mai sofisticate sisteme de supraveghere existente. Arma secreta folosita de inventivul hot: sarmul personal. Furtul de diamante comis la banca „ABN Amro" din Antwerp, Belgia, a uimit lumea, iar presa s-a intrecut in a povesti cum a procedat „cuceritorul" care a reusit o astfel de performanta. Dandu-se drept un bogat om de afaceri, banditul a vizitat sediul bancii de mai multe ori inainte de a-l jefui. De fiecare data statea de vorba cu personalul si, de mai multe ori, le-a adus bomboane de ciocolata, castigandu-le astfel increderea.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.