In timp ce viitorul sau sot, Dan Petrescu, era ocupat cu antrenamentele echipei pe care o pregateste, Unirea Urziceni, fostul model Adriana Stan a fost surprins de paparazzi ContraATAC bantuind, impreuna cu o prietena, printr-unul dintre hote


In timp ce viitorul sau sot, Dan Petrescu, era ocupat cu antrenamentele echipei pe care o pregateste, Unirea Urziceni, fostul model Adriana Stan a fost surprins de paparazzi ContraATAC bantuind, impreuna cu o prietena, printr-unul dintre hotelurile din Capitala. Iar doua fete singure, aranjate dupa revista, interesandu-se undeva prin Baneasa, departe de forfota orasului, cat costa inchirierea unei camere la Phoenicia, este si normal sa dea de banuit si sa nasca suspiciuni privind chiar si o eventuala infidelitate. Mai mult, dupa ce a aflat cat trebuie sa plateasca, de la un angajat de la receptie, caruia i-a cerut lamuriri suplimentare, fostul model a completat si un formular pentru a face rezervarea. Dupa ce si-au aranjat lucrurile, Adriana si amica sa au parasit hotelul, dar nu inainte de a arunca priviri in stanga si-n dreapta, pentru a depista, probabil, persoane ce ar fi putut sa le recunoasca.
Conduce masina lui Dan Petrescu
Adriana a sosit la hotelul Phoenicia la volanul automobilului viitorului sau sot, marca Audi, de culoare neagra, dovada ca acesta are incredere deplina in viitoarea mama a copiilor sai. Inainte de a ajunge la locul cu pricina, ea a stat mai bine de o ora, impreuna cu doua prietene, la Frattoria, un local din Capitala. Dupa ce a luat masa, Adriana si-a condus una dintre amice acasa, dupa care si-a continuat drumul spre hotel.


A renuntat la cariera de manechin
Desi se bucura de un mare succes pe podiumurile de defilare de la noi, dar si din afara granitelor, mai precis din Belgia sau Italia, Adriana a renuntat la cariera de manechin dupa ce l-a cunoscut pe Dan Petrescu. Ea isi doreste un copil cu antrenorul Unirii Urziceni, care mai are doua fete din casatoria anterioara, cu Dana. Ceruta de sotie in timp ce se afla cu Dan in vacanta, la Monte Carlo, Adriana va deveni mireasa in luna iunie. Nunta urmeaza a avea loc la Palatul Snagov, parintii spirituali fiind Gica Popescu si sotia sa. La eveniment si-au anuntat participarea mai multe foste staruri de la Chelsea, echipa la care a evoluat Dan Petrescu.




Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.