Brokerii de asigurari din Romania au castigat din comisioane, in 2006, cu 60% mai mult decat in 2005, veniturile lor ajungand astfel la 72 milioane de euro, potrivit datelor prezentate, ieri, de asociatia firmelor de profil. Gradul de intermedie

Brokerii de asigurari din Romania au castigat din comisioane, in 2006, cu 60% mai mult decat in 2005, veniturile lor ajungand astfel la 72 milioane de euro, potrivit datelor prezentate, ieri, de asociatia firmelor de profil.

Gradul de intermediere in asigurari va continua sa creasca si in urmatorii ani, datorita creserii investitiilor straine in Romania, a declarat Cristian Constantinescu, presedintele Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurari din Romania (UNSAR).

Brokerii din domeniul asigurarilor pot, prin activitatea desfasurata, sa schimbe mentalitatea clientilor, persoane fizice si juridice. Practic, ei prezinta clientilor lor ofertele de polite ale mai multor societati de asigurari, cu plusurile si minusurile fiecareia, decizia fiind luata exclusiv de cei care se asigura.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.