Iata ca, dupa indelungi eforturi de a aduce alaturi de portarul Nazario "inca un brazilian care imbina tehnica lui Hagi cu geniul lui Maradona", Steaua este pe punctul de a transfera fotbalistul atat de mult asteptat de suporterii "ros-albastri". Con
Iata ca, dupa indelungi eforturi de a aduce alaturi de portarul Nazario "inca un brazilian care imbina tehnica lui Hagi cu geniul lui Maradona", Steaua este pe punctul de a transfera fotbalistul atat de mult asteptat de suporterii "ros-albastri". Concret, managerul MM Stoica a dezvaluit ieri ca, in noaptea de miercuri spre joi, a ajuns la un acord cu gruparea braziliana Corinthians Paulista pentru transferul definitiv al mijlocasului Elton Jose Xavier Gomes (21 de ani si 1,56m), considerat unul dintre cei mai tehnici si rapizi jucatori din Tara Cafelei. "In timp ce altii fac diversiuni si cauta sa provoace scandaluri, noi incercam sa ne asiguram serviciile acestui fotbalist de geniu. Voi spune mai multe dupa ce se va materializa acest transfer. Imi doresc enorm ca Elton sa ajunga in Ghencea si nu am renuntat niciodata la ideea achizitionarii lui. Saptamana viitoare va sosi la Bucuresti pentru a efectua vizita medicala. N-as fi precizat aceste detalii daca nu as fi descoperit cu putin timp in urma reactiile presei braziliene", a spus MM Stoica despre jucatorul care a sustinut 36 de meciuri si a inscris 2 goluri pentru Corinthians, detinatoarea titlului intern. "Ni l-am dorit si il dorim in continuare pe Elton la Steaua. Este un fotbalist cu o calitate tehnica formidabila, care ar da mai multa culoare jocului nostru. Ar asigura doza de spectacol si in acelasi timp de eficienta, atat de necesara dupa accidentarea lui Dica. M-as bucura mult ca acest transfer sa se materializeze, stiu ca s-au facut si se fac eforturi mari in acest sens", a vorbit si antrenorul Cosmin Olaroiu despre mijlocasul brazilian, cotat la 800.000 de dolari.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.