Un medic anestezist de la Spitalul Judetean Buzau a fost condamnat de Tribunalul Buzau la trei ani de inchisoare cu suspendare si interzicerea drepturilor electorale timp de un an, pentru luare de mita. Initial, medicul George Tomescu a primit o ped
Un medic anestezist de la Spitalul Judetean Buzau a fost condamnat de Tribunalul Buzau la trei ani de inchisoare cu suspendare si interzicerea drepturilor electorale timp de un an, pentru luare de mita. Initial, medicul George Tomescu a primit o pedeapsa de trei luni de inchisoare, insa a atacat sentinta la Curtea de Apel Ploiesti, instanta care a casat-o si a trimis-o spre rejudecare Tribunalului Buzau. In urma reanalizarii probelor, magistratii au decis schimbarea incadrarii juridice pe motiv ca infractiunile de luare de mita si inselaciune au fost efectuate in forma continuata. Miercuri, Tribunalul Buzau a decis condamnarea anestezistului la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita, un an de inchisoare pentru inselaciune si interzicerea drepturilor electorale timp de un an.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.