O parte a companiilor de distributie a electricitatii nu au realizat programul de investitii asumat in 2006, a declarat, pentru Adevarul, ministrul economiei, Varujan Vosganian. Potrivit acestuia, distribuitorii de electricitate i-au prezentat
O parte a companiilor de distributie a electricitatii nu au realizat programul de investitii asumat in 2006, a declarat, pentru Adevarul, ministrul economiei, Varujan Vosganian.


Potrivit acestuia, distribuitorii de electricitate i-au prezentat raportul de investitii la sfarsitul saptamanii trecute. Ministrul s-a intalnit cu reprezentanti ai celor opt companii de distributie dupa ce, in special la nivelul Capitalei, au avut loc mai multe incidente care au pus sub semnul intrebarii calitatea serviciilor de alimentare cu electricitate. "Intr-adevar, o parte (din investitiile asumate - n.r.) nu au fost respectate. Era un program pe trei ani, insa ce nu s-a respectat in 2006 s-a reportat in 2007. In 2007 am primit asigurari ca se vor realiza si ministerul va monitoriza trimestrial respectarea programului", a precizat ministrul. Pentru anul 2007, valoarea totala a investitiilor asumate de toate cele opt companii responsabile cu distributia energiei electrice este de 350 milioane de euro. Pentru activitatile de mentenanta sunt prevazute 250 milioane de euro.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.