Piata a deschis ziua pe usoare cresteri iar toti indicii bursieri au variatii pozitive. Dupa prima jumatate de ora, BET si BET C inregistrau cresteri de 0,7%, iar BET FI avea un castig de 0,6%. Lichiditatea este mai scazuta decat in sedinta de ieri r
Piata a deschis ziua pe usoare cresteri iar toti indicii bursieri au variatii pozitive. Dupa prima jumatate de ora, BET si BET C inregistrau cresteri de 0,7%, iar BET FI avea un castig de 0,6%. Lichiditatea este mai scazuta decat in sedinta de ieri ridicandu-se la 1,6 milioane de euro. Volumele pe sif-uri au scazut simtitor, iar dupa o jumatate de ora doar SIF avea un rulaj de peste 1 milion de lei la egalitate cu Banca Transilvania. SIF Moldova a recuperat cel mai mult 1,4%, insa si scaderea din ultimele zile a fost cea mai semnificativa. SIF Oltenia creste si ea cu aproape 1%. Cel mai mare castig avea la ora 10:30, SIF Transilvania de aproape 2%, desi in deschidere a coborat sub pretul de referinta cu un pas. Sectoarele bancar si petrolier au recuperat o parte din pierderile de ieri. TLV oscileaza intre 1,10 lei si 1,12 lei, iar BRD urca pana la nivelul de 22 de lei si 60 de bani. SNP si RRC au castiguri de aproape 1%.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.