Fotbalistul de la Rapid, grupare la care a fost imprumutat asta-vara de catre Inter Milano, ar putea reveni la Dinamo, unde a jucat in sezonul trecut, tot sub forma de imprumut. Mai mult chiar, sefii "cainilor rosii" incearca sa-l rascumpere pe Zicu
Fotbalistul de la Rapid, grupare la care a fost imprumutat asta-vara de catre Inter Milano, ar putea reveni la Dinamo, unde a jucat in sezonul trecut, tot sub forma de imprumut. Mai mult chiar, sefii "cainilor rosii" incearca sa-l rascumpere pe Zicu de la Inter, fiind gata sa ofere in jur de doua milioane de euro pentru jucator.
Dinamo poate da marea lovitura a verii pe piata transferurilor, fiind gata sa-l transfere definitiv pe Iannis Zicu pentru a-si intari echipa in perspectiva evolutiei in grupele UEFA Champions League. Zicu este jucatorul lui Inter Milano din ianuarie 2004, dar n-a jucat deloc pentru milanezi (doar in cateva amicale), fiind imprumutat la Parma FC (ianuarie 2004 - ianuarie 2005), Dinamo (ianuarie 2005 - iunie 2006) si Rapid (din iunie 2006). "Il vrem pe Zicu si vom incerca sa-l aducem la vara. Ii sta foarte bine in alb si rosu, tricoul visiniu nu i se potriveste deloc", a spus Vasile Turcu, unul dintre actionarii din "Groapa". Zicu a ajuns in vara lui 2006 la Rapid dupa o discutie a lui Mircea Lucescu, fost antrenor la Inter, cu sefii gruparii milaneze. Zicu are un salariu anual de 600.000 de euro, suma din care 150.000 de euro este platita de Rapid. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.