Detinatoarea Champions League ar putea parasi competitia Daca mai crede cineva ca in fotbalul de astazi talentul este de ajuns pentru a castiga o partida trebuie sa revada intalnirea dintre Barcelona si Liverpool. Chiar daca echipa catalana

Detinatoarea Champions League
ar putea parasi competitia

Daca mai crede cineva ca in fotbalul de astazi talentul este de ajuns pentru a castiga o partida trebuie sa revada intalnirea dintre Barcelona si Liverpool. Chiar daca echipa catalana dispune de genialii Ronaldinho sau Deco sau de rapidul Saviola, extraterestrii au fost invinsi chiar pe teren propriu de o formatie care nu dispune de magicieni, ci de muncitori. Asa se face ca elevii lui Frank Rijkaard sunt cu un picior nu in sferturi, cum s-ar fi asteptat majoritatea microbistilor, ci afara din Champions League. Nu este de ajuns sa faci o preluare de senzatie sau sa intorci numai din glezna doi adversari daca nu reusesti sa inscrii. Degeaba faci din fotbal poezie daca parasesti terenul invins.

GREU PENTRU IBERICI. Pentru echipele spaniole ramase in competitie se anunta vremuri grele. Este adevarat ca Realul a reusit sa se impuna pe teren propriu, insa nemtii par sa aiba mai multe sanse de a merge mai departe dupa ce au reusit sa inscrie de doua ori pe Bernabeu. Valencia, in schimb, dupa ce a reusit sa termine la egalitate in deplasare cu Interul, pare a fi favorita la calificare. Francezii de la Lyon au facut meci nul cu Roma in tur, avand ocazia sa obtina calificarea in sferturi chiar in fata propriilor spectatori. Nu acelasi lucru se poate spune si despre ceilalti reprezentanti ai cocosului galic, care au pierdut pe teren propriu in fata lui Man. United, fiind greu de crezut ca Lille va putea intoarce rezultatul pe taram englez. De asemenea, Chelsea pare ca va trece mai departe dupa un rezultat de egalitate obtinut in deplasare. Si Milanul este favorit pentru calificarea in sferturi. La fel si finalista de anul trecut, Arsenal, cu toate ca tunarii au pierdut meciul tur. Insa, in fotbal, nimic nu este cas-tigat inainte, doar in cooperativa lui Mitica se stiau rezultatele finale inainte chiar de disputarea meciului.

MECIURI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.