Uniunea Populara Social Crestina (UPSC) va prezenta, in trei saptamani, o lista cu principalele tinte ale traficului de influenta economica si atrage atentia ca domeniul energetic nu este singurul palier in care influenta politica sustine si protejea
Uniunea Populara Social Crestina (UPSC) va prezenta, in trei saptamani, o lista cu principalele tinte ale traficului de influenta economica si atrage atentia ca domeniul energetic nu este singurul palier in care influenta politica sustine si protejeaza substituirea interesului national cu interese economice particulare, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele formatiunii Paul Sirbu. "In curs de trei saptamani, reprezentantii UPSC vor face publica lista principalelor tinte de interes strategic, care fac obiectul traficului de influenta la nivel inalt din acest moment. UPSC avertizeaza ca in anul in care tara noastra traverseaza cea mai importanta etapa de dupa aderare, seful Guvernului devine tot mai dedicat gestionarii unei batalii politice al carui principal perdant este Romania", a afirmat Paul Sirbu. El a atras atentia ca cele peste 30 de miliarde de euro pe care Romania le va primi de la Uniunea Europeana "au devenit cea mai mare tinta a unor grupari economice legate in mod subteran de mediul politic".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.