Formatia face 25 de ani si la 3 martie sustine un concert aniversar la Timisoara Spectacolul aniversar ""Bega Blues Band - 25 de ani"" incepe la ora 19:00 in sala de spectacole a Liceului ""Ion Vidu"" cu o serie de invitati ca soprana Mirela

Formatia face 25 de ani si la 3 martie sustine un concert aniversar la Timisoara

Spectacolul aniversar ""Bega Blues Band - 25 de ani"" incepe la ora 19:00 in sala de spectacole a Liceului ""Ion Vidu"" cu o serie de invitati ca soprana Mirela Zafiri (de la Opera de Stat Bucuresti), chitaristii Istvan Gyarfas (Budapesta) si Mircea Bunea, solista Veronica Luta, saxofonistul Lucian Nagy, pianistul Sebastian Spanache si un invitat special, Mony Bordeianu (Germania). Liderul formatiei Bega Blues Band, Bela Kamocsa, a gandit un spectacol in doua parti cu piese din prima perioada Phoenix (Mony, solist vocal) la inceput, apoi concertul aniversar BBB.

SFINTII SI BBB. Despre prima etapa din cariera sa muzicala Kamo isi aminteste: ""Am cantat cu Phoenix din a€™62 pana-n a€™71. La inceput erau Nicu Covaci, Mony Bordeianu si cu mine... iar primul nume al trupei a fost Sfintii... pe atunci eu cantam la tobe, apoi a venit Pilu Stefanovici, si am trecut la bas. Am ramas din acea perioada cu multe amintiri frumoase si... un bass Fender, la care am cantat jazz pana-n a€™76"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.