Varianta cu Gica Hagi si Gica Popescu la Steaua a involburat si mai mult apele la gruparea din Ghencea. Patronul Gigi Becali asteapta ca Olaroiu sa-si dea demisia, Mihai Stoica ameninta ca nu va accepta un alt sef in afara lui Becali, iar suporterii
Varianta cu Gica Hagi si Gica Popescu la Steaua a involburat si mai mult apele la gruparea din Ghencea. Patronul Gigi Becali asteapta ca Olaroiu sa-si dea demisia, Mihai Stoica ameninta ca nu va accepta un alt sef in afara lui Becali, iar suporterii s-au declarat in principal impotriva numirii ca presedinte a lui Gica Popescu. Din toata tensiunea ar putea profita chiar finantatorul stelist, care va da nu numai o lovitura de imagine, ci si una pe plan familial: impacarea definitiva cu varul Giovanni.

Steaua a intrat intr-o criza profunda de joc si rezultate, iar toata aceasta tensiune nu poate fi stinsa decat prin caderea unui cap. Cele mai are sanse de a pleca din Ghencea le are antrenorul Cosmin Olaroiu, dar nici managerul general Mihai Stoica nu sta prea bine in scaunul sau. Cel care ar iesi cel mai bine dintr-o asemenea schimbare este Gigi Becali. Fara a investi decat o foarte mica parte din cei 10.000.000 de euro castigati pe urma participarii in Liga Campionilor, Becali se poate „salva“ in ochii suporterilor printr-o lovitura de imagine. Aducerea lui Gica Hagi si, eventual, a lui Gica Popescu ar putea constitui un soc benefic pentru echipa „ros-albastra“.

Giovanni se gåndeste la soarta Stelei
Un cuvant important in venirea cuplului Hagi - Popescu la Steaua l-ar putea avea Giovanni Becali. Razboiul dintre acesta si varul Gigi Becali a luat sfarsit in vara anului trecut. S-a vorbit atunci ca transferul lui Ogararu la Ajax Amsterdam a fost consecinta imediata a impacarii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.