In consecinta, romanii vor prefera sa cumpere branzeturi traditionale din import, precum Roquefort, Cedar sau Camembert, a adaugat Valeriu Steriu. Acesta considera ca taranii si ciobanii trebuiau sa fie informati de noile conditii de lucru impuse de UE, inca din anul 2004. „Nici acum nu e timpul pierdut. Veterinarii ar trebui sa mai plece din birouri, pe teren, nu doar ca sa amendeze, ci sa ii indrume pe micii producatori“, a afirmat Valeriu Steriu.
Doar mozarella ramåne marca accesibila
Chiar daca producatorilor romani de lactate li s-a interzis, la 1 ianuarie 2007, sa mai comercializeze branza sub denumirea de „Feta“(marca inregistrata de Grecia la UE, n.n.), acestia nu s-au conformat cerintelor comunitare.
Despre autor:
Sursa: Gardianul
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
🎦 Smart Products, afacerea care caută mereu cele mai noi tehnologii în lume
Sursa: start-up.ro
-
Săptămâna filierelor de producători locali în Auchan: ce găsim la raft...
Sursa: retail.ro
-
Am obosit s-o iau mereu de la început
Sursa: kudika.ro
-
Ce spun nutriționiștii despre legumele și fructele cu pesticide: E mai rău...
Sursa: garbo.ro
-
Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din PIB după primul trimestru
Sursa: futurebanking.ro
-
Mașina fostului campion de Formula 1 Ayrton Senna, scoasă la vânzare. Cât...
Sursa: wall-street.ro