Electrica Muntenia Sud (EMS) va despagubi consumatorii ale caror aparate electronice si electrocasnice s-au defectat din cauza penelor de curent, a declarat, ieri, directorul general al companiei, Mircea Patrascoiu. "Consumatorii ale caror echipament
Electrica Muntenia Sud (EMS) va despagubi consumatorii ale caror aparate electronice si electrocasnice s-au defectat din cauza penelor de curent, a declarat, ieri, directorul general al companiei, Mircea Patrascoiu. "Consumatorii ale caror echipamente electronice s-au stricat din cauza penelor de curent se pot adresa societatii Electrica Muntenia Sud pentru a cere despagubiri, iar in acest sens clientul are doua optiuni: fie isi repara singur aparatul si vom deconta cheltuielile, fie preluam aparatura si o trimitem la firmele de specialitate pentru a fi reparata", a declarat Patrascoiu. Potrivit lui Patrascoiu, pentru a primi despagubiri, consumatorii trebuie sa faca dovada incheierii unui contract de furnizare cu EMS si trebuie sa demonstreze ca sunt propietarii aparaturii. "O comisie delegata de Electrica va analiza cererea consumatorului, iar singurul disconfort pe care acesta il va resimti va fi vizita membrilor acestei comisii la domiciliu", a precizat directorul general al societatii. Acesta a adaugat ca exista foarte putine cereri de acest tip inregistrate de Electrica Muntenia Sud, fapt care arata ca populatia nu cunoaste ca are posibilitatea de a fi despagubita. Potrivit statisticilor EMS, in Bucuresti sunt 850.000 de clienti casnici, 4.000 de posturi de transformare si o retea de 36.0000 de km de retea de distributie de electricitate.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.