Va doriti certitudine si siguranta astazi, in sensul ca doriti cat mai mult control, fie impus de catre cineva, fie de catre voi insiva. Va este greu sa va aratati sentimentele adevarate, sa va manifestati de fata cu ceilalti, deoarece vi se pare ca
Va doriti certitudine si siguranta astazi, in sensul ca doriti cat mai mult control, fie impus de catre cineva, fie de catre voi insiva. Va este greu sa va aratati sentimentele adevarate, sa va manifestati de fata cu ceilalti, deoarece vi se pare ca orice astfel de manifestare ar trebui sa insemne sa lasati garda jos. Nu va cunoasteti sentimentele adevarate si va manifestati depresiv cand sunteti cu adevarat suparati. Va este groaza de certuri, de lucruri dubioase, de scene din partea apropiatilor. Preferati sa nu va ganditi la asemena neplaceri, sa traiti o viata nerealista. Aceasta atitudine va va face vulnerabili la toate rautatile pe care le veti intalni, pentru ca va veti simti mai prost tratati decat ceilalti. Aveti grija sa nu va autocompatimiti prea mult, deoarece nu vi se va mai acorda suficienta atentie sau compasiune. Totul se poate transforma intr-un cerc vicios, care va va face sa va simtiti pe nedrept tratati rau. Deciziile sunt greu de luat astazi. Acceptati ce va face viata, ca si cand nu ati avea nimic de spus in aceasta privinta. Scenariul este cel al victimei datorate „circumstantelor”. Avand o astfel de atitudine, puteti ar unca vina pe altii.

Berbec
O mare parte din trairile dumneavoastra nu sunt cunoscute nici macar de catre cei dragi si apropiati, deoarece vi se pare ca trebuie respectat dreptul la intimitate suta la suta. Daca nu veti face acest lucru veti ajunge la stadiul unei relatii devoratoare, care va va autodistruge. Puteti sa va purtati singuri de grija, dar cautati mereu un salvator, o confirmare externa de care chiar nu aveti nevoie. Puteti astepta pe altcineva sau altceva pentru a face o schimbare, dar este posibil ca aceasta sa dureze la infinit, daca nu o faceti la timp.

Taur
Cineva apropiat poate descoperi o minciuna mai veche pe care ati spus-o sau ati gandit-o. Va acomodati cu conditiile dezagreabile atata vreme cat puteti avea cel mai mic profit. Trebuie sa invatati cat mai multe lucruri despre cei din jurul dumneavoastra. Petreceti mai mult timp, incercand „sa cititi” oamenii! Cineva apropiat si-a pierdut interesul in ceea ce va priveste, de aceea ar fi bine sa nu lasati garda jos. Nu-i lasati pe ceilalti sa va grabeasca, sa va panicheze, sa va ceara sa lucrati peste puteri sau sa va desconsidere sentimentele!

Gemeni
Egoismul si impulsivitatea se vor dezvolta acut astazi, si va pot conduce la reactii violente, si instabile. Nevoia de a va domina partenerul poate fi dusmanul dumneavoastra numarul unu astazi. Va simtiti singuri si vi se pare imposibil ca si altii sa treaca prin ceea ce treceti dumneavoastra. Este posibil sa aveti nevoie de mai mult ajutor si sustinere din partea partenerului decat de obicei. Dispuneti de rezerve enorme de energie astazi care adesea va scapa de sub control sub actiunea instinctelor prea viguroase.

Rac
Nu va mai implicati in problemele celorlalti, pur si simplu nu va mai intereseaza acest lucru! Cu cat veti incerca mai mult sa nu atrageti atentia, cu atat mai mult va veti izbi de nesiguranta si interesul celorlalti in atitudinea dumneavoastra. Va puteti retrage in interior, pentru a visa la implinirea dorintelor, dar este posibil sa nu gasiti calea de a rezolva problemele din prima. Reusitele se vor datora faptului ca aveti calitatea de a crea adeziunea morala a societatii la proiectele voastre.

Leu
Procesul implinirii sufletesti nu se poate realiza fara asocierea cu partenerul, de aceea este foarte importanta si parerea acestuia in ecuatie. Nu lasati indiferenta sa umbreasca relatia, mai bine sa-l sufocati pe partener cu dragostea dumneavoastra decat sa va reproseze ca nu mai sunteti la fel ca la inceput. Asadar dati curs firii afectuoase si loiale, nu va sfiiti sa va aratati deschisi si primitori fata de orice persoana va este draga sau va pica cu tronc! Un mare rau ati putea face numai daca nu v-ati spune deschis sentimentele.

Fecioara


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.