BERBEC
Reusiti sa va atingeti scopurile propuse doar bazandu-va pe propriile forte. Singurul lucru de care aveti nevoie este linistea sufleteasca.

TAUR
Curajos si optimist, ramaneti fidel ideilor dvs., iar cei din subordi

BERBEC
Reusiti sa va atingeti scopurile propuse doar bazandu-va pe propriile forte. Singurul lucru de care aveti nevoie este linistea sufleteasca.

TAUR
Curajos si optimist, ramaneti fidel ideilor dvs., iar cei din subordine vor trebui sa se supuna, caci altfel puteti deveni banuitor si aspru.

GEMENI
Va trebui sa invatati sa lucrati in echipa, caci numai asa puteti duce la bun sfarsit ceea ce ati inceput. Aveti sansa unor castiguri neasteptate.

RAC
Chiar daca treceti printr-o perioada in care comunicati mai greu cu cei din jur, faceti eforturi ca acestia sa nu fie deranjati de acest lucru.

LEU
Veti primi cu multa rezerva o propunere care vine din partea partenerului, cu toate ca aceasta pare extrem de profitabila si realizabila.

FECIOARA
Impresionati pe cei din preajma cu marea promptitudine cu care raspundeti, atunci cand seful incearca sa va paseze raspunderea.

BALANTA
Activitatea dvs. este tulburata de mici rivalitati profesionale, care tind sa va distraga de la scopurile fixate. Evitati disputele inutile.

SCORPION
Activitatea profesionala, cat si cea casnica, va vor obosi mai mult decat credeti. Este posibil ca sanatatea sa se resimta in urma acestor eforturi.

SAGETATOR
Veti avea o reusita imediata, care vine sa rasplateasca munca sustinuta de pana acum. Aceasta va influenta viata de familie, armonizand-o.

CAPRICORN
Veti acorda o mare atentie detaliilor. Munca meticuloasa depusa ii va uimi pe cei din jur, care vor pune totul pe seama dorintei de promovare.

VARSATOR
Sunteti hotarat sa castigati cu orice pret, fapt care va indeamna sa faceti si unele mici compromisuri. Aveti ocazia sa va reglati conturile.

PESTI
Niste vesti neplacute pot sa va deranjeze, mai ales ca ele vin de la rude. Veti avea castiguri datorita unor mici deplasari. Atentie la sanatate.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.