Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat ca presedintele Romaniei, Traian Basescu, i-a cerut lui fostului ministru al Economiei, Codrut Seres, sa intervina in favoarea unor grupuri de interese. "Isi merita caracterizarea de ipo
Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat ca presedintele Romaniei, Traian Basescu, i-a cerut lui fostului ministru al Economiei, Codrut Seres, sa intervina in favoarea unor grupuri de interese. "Isi merita caracterizarea de ipocrit, iresponsabil si nepriceput. Il acuz public de trafic de influenta", a declarat Dan Voiculescu. Voiculescu a prezentat o rezolutie semnata de Traian Basescu prin care ii solicita lui Seres sa intervina in favoarea unor cercuri de interese: "Rog analizati aceasta scrisoare si dispuneti masuri in conformitate cu interesele Guvernului, si daca este posibil si cu interesele economiei nationale". Conform liderului PC, biletul, o foaie A4, cu antetul firmei Alro, pe care sunt scrise de mana cateva randuri, a fost trimis de Traian Basescu lui Codrut Seres, pe atunci ministru al economiei, in aprilie anul trecut, pe cand presedintele vorbea despre contractele de energie ieftina si despre baietii isteti. Raspunzand acestor "dezvaluiri" , consilierul prezidentia Adriana Saftoiu a apreciat biletul drept o corespondenta normala si nu are nicio legatura cu acuzatia de trafic de influenta.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.