Politistii ilfoveni au destructurat, la inceputul acestei luni, o importanta retea de spargatori de case, care in ultimele sase luni a jefuit numai putin de 50 de locuinte in partea de nord a judetului. Gruparea, formata din opt persoane, toate cu d
Politistii ilfoveni au destructurat, la inceputul acestei luni, o importanta retea de spargatori de case, care in ultimele sase luni a jefuit numai putin de 50 de locuinte in partea de nord a judetului. Gruparea, formata din opt persoane, toate cu domiciliile in Balotesti, a actionat in zonele rezidentiale din localitatile Dascalu, Gruiu, Corbeanca, Snagov, Gradistea, Tunari si Peris. Printre victimele acestei retele se numara Anghel Albu, viceprimarul localitatii Peris, Valeriu Simion, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a carui locuita se afla in comuna Dascalu' si un fost primar de la Corbeanca.

Potrivit anchetatorilor, cei opt au actionat in perioada iulie-decembrie 2006, reusind sa dea aproximativ 50 de spargeri. Majoritatea faptelor au fost savarsite pe timpul zilei, cand, dupa o atenta supraveghere a zonei, hotii se asigurau ca proprietarii nu sunt acasa, locuinta nu este pazita si treceau la actiune. Astfel, calea fiind „libera“, hotii intrau in curtea imobilelor, unde fortau ferestrele sau usile de acces, patrundeau in interior si luau bunuri ce puteau fi scose in buzunare sau intr-o sacosa, pentru a nu atrage atentia vecinilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.