Antrenorul lui Dinamo l-a luat in vizor pe angolez dupa ce acesta a lipsit de la reunirea lotului, invocand problemele legate de viza pe care le-a avut sotia sa. Ze Kalanga, despre care s-a zvonit in ultimele zile ca ar putea ajunge la Rapid, acol
Antrenorul lui Dinamo l-a luat in vizor pe angolez dupa ce acesta a lipsit de la reunirea lotului, invocand problemele legate de viza pe care le-a avut sotia sa. Ze Kalanga, despre care s-a zvonit in ultimele zile ca ar putea ajunge la Rapid, acolo unde Ionel Ganea i-a pus o vorba buna, a declarat la revenirea in Romania ca trebuie sa stie daca mai este dorit cu adevarat la Dinamo.
Rednic a anuntat ieri ca Ze Kalanga va fi amendat pentru ca a intarziat opt zile, angolezul fiind prezent abia ieri la primul sau antrenament din acest an alaturi de Dinamo. "Eu imi respect jucatorii, iar acestia, inclusiv Ze Kalanga, trebuie sa-l respecte pe antrenor. Nu-mi face placere sa-l amendez, mai ales ca eu l-am adus la Dinamo, dar nu am de ales. El a dat posibilitatea unora sa ma atace pe mine. Pentru ca pe mine m-au atacat, ca un jucator pe care l-am adus eu a venit dupa o saptamana la pregatire. El cred ca a inteles situatia. Am vrut sa-i iau 1000 de euro pentru fiecare zi de absenta, dar ar fi trebuit sa vina cu bani de acasa. Acum depinde si de comportamentul lui, pentru ca e posibil sa-si recupereze banii, asa cum s-a intamplat si cu altii", a declarat Rednic. Angolezul a venit miercuri in Bucuresti, cu o intarziere de opt zile, ceea ce i-a determinat pe actionarul Vasile Turcu si pe directorul sportiv Constantin Danilescu sa declare, inainte ca Rednic sa ia decizia de a-l sanctiona pe Ze Kalanga, ca jucatorul trebuie tras la raspundere. Pentru a recupera programul de pregatire inceput in urma cu o saptamana, Ze Kalanga s-a antrenat separat ieri dimineata, cu preparatorul fizic Cedric Flamand. In aceasta dimineata, Ze Kalanga era programat pentru vizita medicala. Altfel, angolezul va pleca sambata in turneul din Portugalia, in timp ce sud-coreeanul Cho si brazilianul Tato, care nu l-au impresionat pe Rednic, vor ramane in Romania pentru a-si cauta echipe. Cho a mai fost in probe si la FC Arges, dar n-a fost oprit de Dorinel Munteanu. "Eram convins ca nu il va opri, pentru ca la Dinamo sunt alte interese", a spus Dumitru Tudor, agentul lui Cho, pentru Realitatea TV. "Nu cred ca sunt jucatorii de care avem nevoie", a replicat Rednic. "Puriul" a mai spus ca mai are timp sa achizitioneze noi jucatori, fiind insa tentat sa nu mai cumpere nici un fotbalist, dar sa mareasca primele de joc pentru "dubla" cu Benfica Lisabona din Cupa UEFA. "Cardul este in continuare la mine, dar eu nici nu am umblat pana acum la el. Am zis ca ar fi bine sa ma gandesc inainte de a cheltui banii actionarilor. Voi folosi banii de pe card cu chibzuinta. Eu chiar am propus ca sa marim primele cu banii aia, pentru meciurile cu Benfica", a mai spus Rednic. Referindu-se la turneul de pregatire din Portugalia, Rednic spune ca este bucuros ca va avea ocazia sa urmareasca pe viu prestatia viitoarei adversare din Cupa UEFA. "Turneul ne va ajuta in cele doua manse cu Benfica. Avem posibilitatea sa-i vedem la meciuri oficiale si mai mult ca sigur ca si ei vor avea oameni la amicalele noastre", a mai spus Rednic.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.