Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor (MMGA) va aloca 900.000 euro pentru planul de management al bazinului Ialomita-Buzau, care are o perioada de implementare de 10,5 luni.
Proiectul PHARE 2004 are ca scop intarirea capacitatii instituti
Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor (MMGA) va aloca 900.000 euro pentru planul de management al bazinului Ialomita-Buzau, care are o perioada de implementare de 10,5 luni.
Proiectul PHARE 2004 are ca scop intarirea capacitatii institutionale a autoritatilor locale, in vederea implementarii cerintelor Directivei Cadru privind Apa, prin realizarea unui plan de management al bazinului hidrografic Ialomita - Buzau.
Potrivit Rompres, proiectul va fi implementat de un consortiu alcatuit din reprezentanti ai Project Management Limited (Irlanda), PM International Services Grup SRL (Romania), SCE (Franta), ODISEA Consulting (Romania) si NIRAS Consulting Engineers and Planners A/S (Danemarca), cu implicarea directa a MMGA, in calitatea sa de Autoritate de Implementare. Tot ieri a avut loc lansarea altui proiect, in valoare de 1,49 milioane euro, "Implementarea Retelei Natura 2000, in Romania", tot cu o perioada de implementare de10,5 luni. Proiectul va fi derulat de un consortiu alcatuit din Project Management Ltd. (IE), Coillte Teoranta (IE), Ecological Consultancy Services Limited - Ecoserve (IE) si Nature Conservation Bureau Limited (GB), cu implicarea directa a MMGA. Obiectivul general al proiectului este de a dezvolta o puternica structura institutionala si organizationala pentru implementarea retelei "Natura 2000" in Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.