Judecatoria Sectorului 2 a amanat ieri, pentru 1 martie, cele doua dosare in care atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, solicita reducerea pensiei alimentare, pe care o plateste in prezent, si custodia fiului sau Mario. Dosarele au fost amana
Judecatoria Sectorului 2 a amanat ieri, pentru 1 martie, cele doua dosare in care atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, solicita reducerea pensiei alimentare, pe care o plateste in prezent, si custodia fiului sau Mario. Dosarele au fost amanate pentru ca Adrian nu s-a prezentat, in schimb Alexandra Dinu a venit in sala de judecata. Pentru termenul din martie, judecatorii au dispus proba cu interogatorii, insa nu este sigur daca Adrian se va prezenta. De asemenea, instanta va trimite o adresa catre clubul AC Fiorentina, pentru a afla care este salariul pe care il primeste Adrian. Avocatul lui Mutu, Florin Gatejan, sustine ca atacantul doreste diminuarea pensiei de 2.500 euro/luna, deoarece in noua familie a fotbalistului a mai aparut un nou copil, iar cheltuielile au crescut. De asemenea, Adrian doreste reincredintarea micutului Mario, motivand ca Alexandra nu este o mama buna, are multe contracte ca actrita in diverse tari si astfel petrece foarte putin timp cu fiul lor. Actiunile in justitie intentate de Adrian fostei sale sotii au legatura si cu procesul deschis de Alexandra in Italia, in aprilie 2006, prin care aceasta solicita unei instante ca fiul ei sa beneficieze de pensie alimentara dupa legea italiana, care prevede un cuantum de 40% din veniturile tatalui. Astfel, Alexandra cerea o pensie de 33.000 euro lunar. Mutu si Alexandra sunt rezidenti in Italia. In prezent, Adrian Mutu incaseaza de la AC Fiorentina 800.000 euro, urmand ca salariul sa creasca la un milion euro, pentru urmatoarele sezoane.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.