Fostul deputat Octavian Bot, care s-a perindat prin mai multe partide, si-a exprimat interesul pentru a reveni in politica, de aceasta data in randul PLD, in functie de conducere, dar nu a primit unda verde de la Gheorghe Flutur pentru ca ar fi adus
Fostul deputat Octavian Bot, care s-a perindat prin mai multe partide, si-a exprimat interesul pentru a reveni in politica, de aceasta data in randul PLD, in functie de conducere, dar nu a primit unda verde de la Gheorghe Flutur pentru ca ar fi adus deservicii de imagine partidului, informeaza Rompres. Potrivit liderului filialei judetene a PLD, Gheorghe Grebenisan, unul dintre initiatorii acestui partid in Bihor, fostul parlamentar Bot s-a prezentat, recent, la o intrunire la nivel national a conducerii PLD, solicitand o discutie cu Gheorghe Flutur. Confruntat cu liderul PLD Bihor, care i-a amintit de articolele "intepatoare" la adresa "ss-istilor platformisti" sau a "omidei" Flutur, si de cele 11 partide prin care a trecut in cariera sa politica, Bot a replicat dur, mai ales cand a trebuit sa raspunda la intrebarea privind credibilitatea sa ca om politic. "Nu contestam profesionalismul domnului Bot, dar in urma discutiilor din organizatie am hotarat ca nu putem sa facem echipa cu dansul,' a declarat Grebenisan. Pana vinerea trecuta, in judetul Bihor existau 322 de adeziuni pentru PLD, cinci organizatii structurate la nivelul oraselor, doua in comune si alte cinci in curs de organizare. Exista si o organizatie de femei, cu 27 de membre, in Oradea. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.