"Orice fotbalist din lume ar vrea sa joace in campionatul italian, e unul dintre cele mai puternice, cu jucatori de mare valoare. Sunt prieten cu Mutu, ne cunoastem de mult, am jucat impreuna cu el, suntem colegi si la Nationala. Sigur ca mi-ar place
"Orice fotbalist din lume ar vrea sa joace in campionatul italian, e unul dintre cele mai puternice, cu jucatori de mare valoare. Sunt prieten cu Mutu, ne cunoastem de mult, am jucat impreuna cu el, suntem colegi si la Nationala. Sigur ca mi-ar placea sa joc alaturi de el la Fiorentina, asa cum o fac si la echipa nationala a Romaniei. Eu sper, dar nu depinde de mine, ci de conducatori si de antrenor. Eu si Mutu suntem jucatori de profil diferit si nu cred ca ne incurcam unul pe altul. Pot sa joc foarte bine si in spatele celor doi atacanti", a spus Dica. Altfel, site-ul "lensois.com" a scris ca gruparea RC Lens ar trebui sa il transfere pe "pretiosul" atacant de la Steaua, autor a patru goluri in acest sezon al grupelor Ligii Campionilor. "Creste cota lui Dica. Anuntat ca posibila sosire la Lens, romanul atrage privirile multor cluburi. Glasgow Rangers ar fi dispusa sa dea patru milioane de euro, gruparea scotiana fiind in competitie cu Lens. Numarul zece stelist este urmarit si de Aston Villa, AEK Atena, Fiorentina sau Portsmouth. In Franta, Bordeaux si Lille ii fac concurenta lui Lens. Lupta pentru Dica nu va fi usoara", a scris sursa citata, care se intreaba daca Lens va face o oferta pentru "acest pretios jucator, autor a patru goluri in grupele Ligii Campionilor". Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat ca a existat o singura oferta pentru jucator, considerata insa neinteresanta.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.