Anul trecut, Cosmote Romania a dublat numarul retelelor incluse in acordurile de roaming pentru utilizatorii de servicii preplatite, iar in cazul retelelor de roaming pentru abonati cresterea a fost de 10%, a anuntat luni operatorul de telefonie mobi
Anul trecut, Cosmote Romania a dublat numarul retelelor incluse in acordurile de roaming pentru utilizatorii de servicii preplatite, iar in cazul retelelor de roaming pentru abonati cresterea a fost de 10%, a anuntat luni operatorul de telefonie mobila. Serviciile de roaming furnizate de Cosmote sunt puse la dispozitia utilizatorilor de cartele in 115 tari, iar in cazul abonatilor sunt disponibile in 119 tari, se arata
intr-un comunicat al operatorului.
Clientii operatorului care calatoresc in celelalte tari in care grupul Cosmote este prezent (Grecia, Bulgaria, Albania si Macedonia) pot efectua convorbiri telefonice la un tarif fix de 0,65 euro/minut, cu TVA inclus. In acelasi timp, Cosmote a extins in Brazilia, Islanda, Japonia, Portugalia, Bulgaria, Cehia, Republica Moldova si Suedia acoperirea serviciului de GPRS roaming, care ofera utilizatorilor posibilitatea accesului la transfer de date si Internet.
Totodata, operatorul Cosmote a semnat mai multe acorduri privind furnizarea de servicii de roaming maritim, oferind conexiune prin intermediul telefonului mobil pentru personalul si pasagerii aflati la bordul vaselor de croaziera.
Membru al grupului elen de telecomunicatii mobile Cosmote, operatorul roman si-a relansat activitatea in decembrie 2005. La finele anului 2006, Cosmote Romania a anuntat depasirea pragului de un million de clienti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.