Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, apreciaza ca a avut o prestatie foarte buna in cadrul comisiilor de privatizare din care a facut parte si ca sumele primite s-au situat la un nivel inferior celor pe care le-ar fi meritat. "Consider c
Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, apreciaza ca a avut o prestatie foarte buna in cadrul comisiilor de privatizare din care a facut parte si ca sumele primite s-au situat la un nivel inferior celor pe care le-ar fi meritat. "Consider ca am facut o treaba foarte buna in comisiile de privatizare si ca sunt platit chiar prost pentru ceea ce am facut. In continuare sper ca privatizarea Daewoo va fi un succes cel putin la fel ca in cazul Bancii Comerciale Romane (BCR)", a declarat Vladescu, citat de Mediafax, raspunzand la o intrebare a presei privind activitatea oficialului in comisiile de privatizare.
Presedintele Traian Basescu a criticat, joi, la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii, membrii Guvernului care, in loc sa se ocupe permanent de functiile detinute, fac parte din comisii de privatizare. El a multumit membrilor CSM ca isi dedica activitatea intreaga functiei pe care o detin si i-a sfatuit pe ministri sa se ocupe in permanenta de mandatul pe care il au, pentru a fi un exemplu pentru CSM - "acest Guvern al Justitiei". "Si Guvernul are ministri, dar se ocupa de privatizari", a spus Basescu.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a reactionat spunand ca in comisiile de privatizare trebuie sa se afle persoane responsabile si cu puterea de decizie necesara rezolvarii rapid unor eventuale probleme, iar abordarea indemnizatiilor acordate acestora este caracterizata de o tendinta populista.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.