In mare secret si de unul singur, ministrul educatiei, Mihail Hardau, a conceput si modificat organigrama institutiei, taind in carne vie sau, mai bine zis, descotorosindu-se de oamenii incomozi. Noua organigrama a primit acceptul Guvernului si inta
In mare secret si de unul singur, ministrul educatiei, Mihail Hardau, a conceput si modificat organigrama institutiei, taind in carne vie sau, mai bine zis, descotorosindu-se de oamenii incomozi. Noua organigrama a primit acceptul Guvernului si intarzie sa apara in Monitorul Oficial.

Surse din Ministerul Educatiei ne-au dezvaluit ca, prin noua organigrama a institutiei, pe care ministrul singur a modificat-o, fara ajutorul nici unui consilier de prin preajma, demnitarul desfiinteaza 60 de posturi. Cu alte cuvinte, dupa ce a aruncat cu banii pentru achizitionarea unei masini de lux, Hardau vrea sa faca economii prin disponibilizari. Iar acestea din urma par sa fie, potrivit comentariilor de prin birouri, dintre cele mai spectaculoase. Printre altele, zvonurile confirma ca postul de secretar general adjunct, ocupat de catre Cristinel Rujan, va fi desfiintat. De asemenea, directiile generale pentru invatamantul preuniversitar si cel privind managementul resurselor umane vor fi desfiintate si restructurate intr-una singura, iar din cele doua posturi de directori generali, ocupate in prezent de Liliana Preoteasa si respectiv Corina Marin, vor fi desfiinta te, ramanand doar un singur post de conducere. Si la invatamantul superior se asteapta mutari si schimbari consistente. Astfel, postul directorului Ion Ciuca de la Directia Management Universitar va disparea, acest sector urmand sa intre in subordinea celuilalt director, Vasile Nastasescu. In spatele acestei mutari, am descoperit o strategie a ministrului, care va ridica mari semne de intrebare. Mai exact, el a cautat sa aiba un control total asupra acestei directii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.