Nicolas Sarkozy a apelat la o arma secreta in razboiul sau cu Segolene Royal pentru presedintia Frantei - sotia lui, Cecilia, al carei rol este sa il invete cum sa marcheze puncte impotriva adversarei sale, fara a parea misogin sau nepoliticos, infor
Nicolas Sarkozy a apelat la o arma secreta in razboiul sau cu Segolene Royal pentru presedintia Frantei - sotia lui, Cecilia, al carei rol este sa il invete cum sa marcheze puncte impotriva adversarei sale, fara a parea misogin sau nepoliticos, informeaza "Sunday Telegraph" in editia electronica. Sarkozy a fost investit oficial candidat al dreptei la prezidentiale ieri si si-a lansat tot ieri campania electorala, sub sloganul "Totul este posibil cu Nicolas Sarkozy". Cu cateva zile inainte de acest eveniment, revistele franceze au publicat fotografii cu Sarkozy si sotia sa razand si sarutandu-se. Scopul pare sa fi fost acela de a consolida imaginea lor de cuplu si echipa si de a pune capat speculatiilor referitoare la casnicia lor agitata. Cei doi s-au despartit in 2005 cand Cecilia, fost model cu educatie la Sorbonna in varsta de 48 de ani, l-a parasit pe Sarkozy, iar presa a fotografiat-o cu noul ei partener la New York. La acea data, ea ar fi explicat ca nu poate face fata perspectivei de a fi Prima doamna. Dupa cateva luni a avut loc o intens mediatizata impacare, dar catva timp dupa aceea, casnicia tot nu a mers ca pe roze. Desi nu face parte oficial din echipa de campanie, Cecilia Sarkozy este "o prezenta constanta de fundal", potrivit unor surse citate de saptamanalul britanic. Influenta ei este considerata vitala, cu atat mai mult cu cat sondajele ii plaseaza pe cei doi candidati la egalitate si cel mai probabil confruntarea din turul al doilea se va da intre ei. "Cecilia ii cunoaste modul de lucru din ultimii 20 de ani. Ea ii da siguranta si il consiliaza nu doar in probleme de comunicare, ci si in chestiuni fundamentale", afirma senatorul Roger Karoutchi, un sustinator al lui Sarkozy. "Urmaresc impreuna aparitiile la televizor ale lui Royal, pentru a vedea cum se comporta. Cecilia ii spune adesea sa aiba grija cand dezbate cu o femeie, pentru ca trebuie evitate anumite comentarii", explica acesta.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.