Taranistii se pregatesc asiduu de Congres. La sfarsitul acestei saptamani se va decide cine va fi persoana care il va inlocui pe actualul primar al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, in fruntea partidului. Concurenta pentru functia suprema in partid este
Taranistii se pregatesc asiduu de Congres. La sfarsitul acestei saptamani se va decide cine va fi persoana care il va inlocui pe actualul primar al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, in fruntea partidului. Concurenta pentru functia suprema in partid este uriasa pana acum nu mai putin de cinci candidati anuntandu-si intentia de a obtine functia suprema in partid. Victor Ciorbea, Marian Milut, Ioan Avram Muresan, Serban Radulescu si mai nou...Lucian Orasel sunt decisi sa-i convinga pe delegatii prezenti la Congres ca reprezinta solutia cea mai buna pentru a duce PNTcd in Parlament. In timp ce Serban Radulescu a anuntat ca se va concentra pe o politica de aliante inainte de alegerile europarlamentare, programul sau fiind apropiat de cel al PD si PLD, Milut va fi mai tradittional, militand pentru politica "prin noi insine".Fostul prim - ministru taranist, Victor Ciorbea, a propus o conducere colegiala a PNTCD, aleasa prin vot direct, al carei obiectiv sa fie intrarea in noul Parlament. Multi il vad si pe fostul ministru al Agriculturii drept un candidat serios. Actualul lider, Gheorghe Ciuhandu doreste sa ramana si el in conducerea partidului.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.