Presedintele FIFA, Joseph Blatter, a declarat ca nu este de acord cu listarea cluburilor la Bursa, apreciind ca in acest fel exista riscul ca jucatorii sa recurga la dopaj pentru a "castiga cu orice pret", informeaza AFP. "Nu cred ca este buna listar
Presedintele FIFA, Joseph Blatter, a declarat ca nu este de acord cu listarea cluburilor la Bursa, apreciind ca in acest fel exista riscul ca jucatorii sa recurga la dopaj pentru a "castiga cu orice pret", informeaza AFP. "Nu cred ca este buna listarea cluburilor la Bursa. Fotbalul nu este Bursa, este un joc al societatii noastre", a declarat Blatter, citat de Mediafax.
"Pentru a pastra actiunile, trebuie ca echipa sa castige. Daca echipa pierde, este ca in comert: daca aveti rezultate slabe, in acel moment va trebui sa oferiti, la fel ca societatile cotate la Bursa, la fiecare trei luni, rezultatele economice. Si apoi, la un moment, acestea sunt in scadere, iar atunci ce faceti? Trebuie sa castigati cu orice pret, veti utiliza agenti interzisi pentru a castiga si aici vorbesc foarte sincer de dopaj", a afirmat Blatter.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.