Fabrica de automobile Daewoo de la Craiova intampina mult mai multe probleme decat cele legate de privatizare, a declarat ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, citat de Rompres. Printre aceste probleme identificate de Berceanu se numara cele lega
Fabrica de automobile Daewoo de la Craiova intampina mult mai multe probleme decat cele legate de privatizare, a declarat ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, citat de Rompres. Printre aceste probleme identificate de Berceanu se numara cele legate de modelele fabricate, precum si posibilitatea de a mai produce aceste modele. "Banda de montaj a fost oprita de luni, pentru ca sunt anumite probleme, dar am inteles ca va fi repusa in functiune peste doua zile", a spus ministrul Transporturilor.
Desi a anuntat ca demisioneaza din comisia de privatizare a fabricii craiovene, Berceanu a tinut sa asigure ca nu se va retrage si din problematica privatizarii, mai ales ca fabrica traverseaza, in prezent, o situatie delicata. "'La Daewoo Craiova situatia nu este tocmai roz in acest moment. Acum apartine 100% statului roman si urmeaza un proces de privatizare pe care speram sa il finalizam cu succes pana la jumatatea acestui an. Eu de mai mult timp am incercat sa ma ocup de problematica Daewoo, atat cat am putut. Vreau sa ii asigur pe cei 4.000 de angajati ai societatii ca ma voi implica cat de mult pot pentru ca operatiunea de privatizare sa se incheie cu succes", a spus Radu Berceanu.
Este foarte bine ca, in comisiile de privatizare ale anumitor societati, au fost numiti ministri pentru ca, astfel, se iau decizii la cel mai inalt nivel, iar acestia trebuie sa isi asume si responsabilitatea lor. In ceea ce priveste retributiile primite de acestia, de altfel destul de consistente, ministrul Berceanu a spus ca "aceasta este o alta discutie".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.