Sotii Adrian si Daniela Nastase precizeaza ca „nu exista nici o dovada privind calitatea de proprietari ai imobilului din Zambaccian“. Mai mult, procurorii DNA nu i-au pus sub invinuire in legatura cu acest aspect si nici nu vor sa doved
Sotii Adrian si Daniela Nastase precizeaza ca „nu exista nici o dovada privind calitatea de proprietari ai imobilului din Zambaccian“. Mai mult, procurorii DNA nu i-au pus sub invinuire in legatura cu acest aspect si nici nu vor sa dovedeasca ca ei ar fi „adevaratii“ proprietari.

In legatura cu articolul „UTI cine vorbeste“, aparut in editia din data de 11 ianuarie 2007, sotii Adrian si Daniela Nastase fac urmatoarele precizari:
„Articolul se bazeaza pe date nereale, interpretari gresite si citari trunchiate. Este incorect procedeul autorului articolului, care face afirmatii categorice fara absolut nici o baza reala. Nu exista nici un act in dosarul comercial cu UTI SYSTEMS din care sa rezulte calitatea noastra de proprietari ai intregului imobil din str. Zambaccian. Nu exista nici o sustinere, nici o cercetare si nici o invinuire din partea procurorilor DNA, care sa atribuie lui Adrian Nastase si Danielei Nastase calitatea de proprietari unici ai imobilului din Zambaccian. In nici unul din dosarele pe care le sustin, procurorii nu vor sa dovedeasca ceea ce ziarul dvs. afirma ca noi am fi „adevaratii“ proprietari, iar restul locatarilor simpli interpusi. Nu exista, asadar, nici un interes al nostru de „a rupe in doua“ ceea ce „procurorii vor sa dovedeasca justitiei“, deoarece procurorii nu vor sa dovedeasca nimic in aceasta privinta. In adresa prin care DNA a solicitat suspendarea judecatii, se mentioneaza efectuarea de cercetari in legatura cu o cu totul alta firma, UTI INSTALCONSTRUCT. Aceasta societate nu are nici o legatura cu procesul comercial la care articolul se refera.
Avocatul nostru a aratat instantei ca DNA nu ne-a adus niciodata invinuiri in legatura cu UTI SYSTEMS sau in legatura cu UTI INSTALCONSTRUCT. De aceea, instanta a cerut Parchetului sa clarifice aceasta chestiune, prin trimiterea la instanta chiar a copiei de pe ordonanta de incepere a urmaririi penale in dosarul nr . 49/p/2006.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.