Dupa o pauza de opt luni, Catalina Ponor a revenit la antrenamente, urmand ca joia viitoare, la invitatia comunitatii romanesti din Canada, sa sustina (timp de doua saptamani) o serie de demonstratii de popularizare a gimnasticii. Si asta in conditii
Dupa o pauza de opt luni, Catalina Ponor a revenit la antrenamente, urmand ca joia viitoare, la invitatia comunitatii romanesti din Canada, sa sustina (timp de doua saptamani) o serie de demonstratii de popularizare a gimnasticii. Si asta in conditiile in care, conform celor declarate de antrenorul Matei Stanei, Catalina s-a odihnit doar trei zile in perioada sarbatorilor de iarna, in rest stand mai mult in sala de gimnastica. "Din constatarile facute in aceasta prima parte a pregatirii, Catalina poate sa revina fara probleme in sala. Inainte sa ne apucam de lucrul propriu-zis, am lucrat indeosebi la partea fizica. Ma bucura ca nu exista niciun fel de probleme cu greutatea. Important este ca sportiva sa fie sanatoasa, dar si curajoasa", a declarat Stanei, hotarat sa-si readuca eleva in circuitul performantei. "Dupa revenirea din Canada, ne vom apuca serios de treaba. Vom lucra la exercitiile de la barna si sol, la ultimul intentionand sa schimbam si muzica. Obiectivul principal il reprezinta Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008, unde ne-am propus cel putin o medalie de aur. De asemenea, daca ne vom putea prezenta la Campionatele Europene si cele Mondiale din acest an, o vom face. Oricum, revenirea Catalinei este benefica pentru gimnastica romaneasca", a conchis tehnicianul.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.