Peste 1 milion de persoane calatoresc zilnic cu trenurile, autobuzele si metrourile din Los Angeles si, pe cat de diversi sunt, pe atat de diverse sunt lucrurile pe care le lasa in urma. Printre obiectele pierdute - noteaza Associated Press - se numa
Peste 1 milion de persoane calatoresc zilnic cu trenurile, autobuzele si metrourile din Los Angeles si, pe cat de diversi sunt, pe atat de diverse sunt lucrurile pe care le lasa in urma. Printre obiectele pierdute - noteaza Associated Press - se numara nu doar portofele, telefoane mobile sau manuale scolare, ci si lucruri mai putin obisnuite: un picior de lemn, un maxilar uman sau fise medicale. De obicei, aceste obiecte ajung in depozitele agentiei pentru obiecte pierdute si gasite, administrata de catre Autoritatea Metropolitana de Transport (MTA), care s-a redeschis recent, in urma unei renovari de 137.000 de dolari. Agentia, localizata pe bulevardul Wilshire, intr-o cladire ce a gazduit candva un restaurant, retine obiectele pierdute pe o perioada de 30 de zile, iar daca in acest interval nimeni nu le revendica, le vinde la licitatie sau le doneaza in scopuri caritabile. Haine, carti si jucarii nerevendicate au fost oferite casei pentru saraci Midnight Mission, in timp ce rucsacurile au fost folosite de politie pentru antrenarea cainilor folositi la descoperirea drogurilor si a substantelor explozibile. Anul trecut, MTA a obtinut din vanzarea obiectelor pierdute de calatori suma de 7.000 de dolari, care se adauga celor 4.000 gasiti in mijloacele de transport. Un reprezentant al agentiei a povestit ca un tanar a venit odata sa revendice un maxilar uman, pe care trebuia sa-l prezinte la scoala, la o lectie de anatomie. Un barbat nu si-a mai gasit piciorul de lemn, dupa ce si l-a scos, pentru a dormi mai comod in autobuz, iar o femeie a declarat pierdut un geamantan in care se afla cenusa mamei sale.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.