Marian Milut, candidat la sefia PNTCD, isi va prezenta motiunea in intalniri cu organizatiile din tara. El este sustinut de actualii vicepresedinti ai partidului Andrei Dumitriu, Aurelian Pavelescu, Virgil Petrescu si Zoe Radulescu, dar si de secreta
Marian Milut, candidat la sefia PNTCD, isi va prezenta motiunea in intalniri cu organizatiile din tara. El este sustinut de actualii vicepresedinti ai partidului Andrei Dumitriu, Aurelian Pavelescu, Virgil Petrescu si Zoe Radulescu, dar si de secretarul general Adrian Ghita. Milut isi propune sa duca partidul peste pragul electoral la alegerile europarlamentare, sa obtina peste 7% la alegerile locale, iar la urmatoarele alegeri parlamentare scorul PNTCD sa depaseasca 10%.
Milut se va lupta pentru presedintie cu actualul vicepresedinte Serban Radulescu si cu fostul presedinte al PNTCD, Victor Ciorbea.
Gheorghe Ciuhandu, care nu mai candideaza pentru un nou mandat, va media la Timisoara o dezbatere intre cei trei competitori, la finele aceste saptamani.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.