Inima ii da iar batai de cap lui Rica Raducanu. Fosta glorie a clubului giulestean s-a vazut ieri nevoita sa faca o noua vizita la spital pentru un control cardiologic amanuntit. Medicii de la Spitalul Militar Central i-au facut ieri o coronarografie
Inima ii da iar batai de cap lui Rica Raducanu. Fosta glorie a clubului giulestean s-a vazut ieri nevoita sa faca o noua vizita la spital pentru un control cardiologic amanuntit. Medicii de la Spitalul Militar Central i-au facut ieri o coronarografie, pentru a stabili daca Rica are nevoie de o interventie chirurgicala pentru o problema mai veche.
CHEAG. La sfarsitul lunii noiembrie, fostul portar a Rapidului si al Nationalei fusese internat la Spitalul CFR 2 din cauza unui accident vascular cerebral, provocat de un cheag de grasime depus pe o vena, din cauza colesterolului ridicat. Ieri, medicii au incercat sa stabileasca daca respectivul cheag de grasime s-a deplasat spre inima sau daca problemele acuzate recent de Rica Raducanu sunt provocate de un cheag de sange.
Desi in ultimele luni a urmat un tratament medicamentos si a evitat grasimile, respectand recomandarile medicilor, nivelul colesterolului sau a ramas destul de ridicat. Coronarografia, o investigatie a vaselor de sange care alimenteaza inima, dureaza maximum 50 de minute si se efectueaza sub anestezie. In functie de rezultatul testului, medicii vor decide daca se impune o interventie chirurgicala.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.