Dan  Parcalab si Aurelian Grama, directori ai publicatiei Gazeta raman in arest. Asa au hotarat ieri judecatorii Curtii de Apel din Cluj. Ziaristii maramureseni se solidarizeaza cu Dan Parcalab, sustinand judecarea sa in stare de libertate Prot
Dan Parcalab si Aurelian Grama, directori ai publicatiei Gazeta raman in arest. Asa au hotarat ieri judecatorii Curtii de Apel din Cluj. Ziaristii maramureseni se solidarizeaza cu Dan Parcalab, sustinand judecarea sa in stare de libertate Protestele lor vor culmina cu o manifestatie la intalnirea Basescu-Lukasenco ce va avea loc luni la Sighet.

Curtea de Apel Cluj a judecat, ieri, recursurile formulate de Dan Parcalab, directorul general al „Gazetei de Maramures“ si Aurelian Grama, seful „Gazetei de Mures“ impotriva deciziei de arestare luata impotriva lor, saptamåna trecuta, la propunerea DIICOT, de Tribunalul Cluj. Pe parcursul dezbaterilor cei doi au incercat sa demonstreze prin aparatori alesi ca sunt nevinovati si ca masura luata impotriva lor este abuziva si nu au nicio legatura cu asa-zisul grup infractional initiat de presedintele trustului „Gazeta“, Liviu Man. Instanta a decis in cele din urma ca masura arestarii a fost luata corect. Dan Parcalab si Aurelian Grama au comparut in fata instantei pentru a sustine recursul recursul formulat impotriva incheierii de saptamåna trecuta luni seara prin care s-a dispus arestarea lor pentru 29 de zile pentru santaj, aderare la un grup infractional organizat si spalare de bani. Primul recurs dezbatut de instanta a fost cel formulat de Dan Parcalab. Gazetarul a aratat ca este nevinovat si ca ce se intåmpla este un razboi al DIICOT impotriva trustului „Gazeta“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.