Fostul capitan al Angliei, David Beckham, este pregatit sa renunte la Real Madrid si sa devina un superstar in SUA, la Los Angeles Galaxy, relateaza ziarul "The Sun". Beckham pretinde sa fie folosit titular de Capello, pentru a ramane la Madrid, iar
Fostul capitan al Angliei, David Beckham, este pregatit sa renunte la Real Madrid si sa devina un superstar in SUA, la Los Angeles Galaxy, relateaza ziarul "The Sun". Beckham pretinde sa fie folosit titular de Capello, pentru a ramane la Madrid, iar in caz contrar va pleca in SUA, cu exceptia unei oferte fantastice de la un club european. Pentru Becks, marea provocare in SUA ar fi sa-i faca pe copiii americani sa se indragosteasca de fotbal. "Nici un alt jucator - inclusiv marii Pele si George Best - nu au reusit asta. Ar fi o realizare incredibila", sustine Beckham, al carui contract cu Real expira in iunie 2007. Beckham (31 de ani) a fost anuntat de Predrag Mijatovic, director sportiv la Real, ca nu i se va prelungi contractul. Los Angeles Galaxy ii ofera lui Beckham un salariu de 2,25 milioane de euro, comparativ cu cele 7,4 milioane de euro la Real, dar englezul pastreaza in schimb controlul drepturilor sale de imagine, care ii aduc circa 30 milioane de euro pe an.
In plus, Beckham ar avea mai mult timp sa se ocupe de academia lui de fotbal din Los Angeles. Beckham vrea sa plece in SUA din vara, ca jucator liber, pentru ca o eventuala mutare in iarna ar costa clubul american circa 6 milioane de euro. Victoria, sotia lui David, este incantata sa se mute in insorita Californie si a inceput deja sa caute o casa, mai informeaza "The Sun".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.