Cu doar o zi in urma, prin Hotarare de Guvern, s-a decis ca procesul de privatizare a Daewoo Automobile Romania sa fie coordonat de o comisie guvernamentala speciala, condusa de ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, din care mai fac parte ministr
Cu doar o zi in urma, prin Hotarare de Guvern, s-a decis ca procesul de privatizare a Daewoo Automobile Romania sa fie coordonat de o comisie guvernamentala speciala, condusa de ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, din care mai fac parte ministrul Economiei, Varujan Vosganian, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, consilierul de stat din cancelaria premierului Razvan Orasanu si vicepresedintele AVAS Laszlo Gyerko. Premierul Calin Popescu Tariceanu a replicat ca nu doreste sa comenteze declaratiile presedintelui Basescu privind prezenta membrilor Guvernului in comisii de privatizare, deoarece nu le-a auzit. El a tinut sa sublinieze, insa, ca o comisie de privatizare trebuie constituita cu persoane responsabile si cu puterea de decizie necesara rezolvarii rapide a unor eventuale probleme, iar abordarea indemnizatiilor acordate acestora este caracterizata de o tendinta populista. Ministrul Radu Berceanu ne-a declarat ca nu are nevoie de banii pe care ar putea sa-i incaseze din indemnizatia de membru al comisiei de privatizare. "Ma intereseaza, in schimb, soarta celor circa 3.000 de angajati de la Daewoo Craiova si a familiilor acestora", a mai spus Berceanu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.