Macedoneanul va juca In locul lui Karamyan. Directorul tehnic al gruparii din Grant, Grigore Sichitiu, s-a inteles cu oficialii Omoniei Nicosia in privinta transferului imediat al internationalului macedonean la echipa pregatita de Razvan Lucescu. V
Macedoneanul va juca In locul lui Karamyan. Directorul tehnic al gruparii din Grant, Grigore Sichitiu, s-a inteles cu oficialii Omoniei Nicosia in privinta transferului imediat al internationalului macedonean la echipa pregatita de Razvan Lucescu.
Vlatko Grozdanovski a devenit jucatorul Rapidului pentru o perioada de trei ani si jumatate, transferul sau in Giulesti costandu-i pe ""alb-visinii"" 350.000 de euro. Macedoneanul de 23 de ani, care va concura pentru titularizare pe flancul stang al compartimentului median cu australianul Ryan Griffiths, va avea un salariu de 150.000 de euro pe sezon si se va alatura noilor sai colegi in cel mai scurt timp.
ABORDARE. Tratativele pentru achizitionarea lui Grozdanovski, altfel foarte avansate inainte ca Ioan Andone sa demisioneze de la carma Omoniei, s-au impotmolit brusc in momentul in care cipriotii l-au instalat pe banca tehnica pe grecul de origine romana Ioannis Matzourakis. Cum proaspatul tehnician al Omoniei si-a instiintat de la bun inceput superiorii ca Grozdanovski este un jucator foarte important pentru el si ca nu este de acord cu cedarea lui, a fost nevoie ca Grigore Sichitiu sa se deplaseze grabnic in Insula Afroditei pentru o noua runda de discutii.
De asta data, la masa tratativelor a luat loc si Matzourakis. ""Vlatko vrea sa joace la Rapid, e noua provocare pentru el si va fi bine pentru toata lumea daca ne vom intelege"", a fost argumentul cu care Sichitiu a reusit sa-l induplece pe Matzourakis sa nu se mai opuna tranzactiei. Grozdanovski va fi mai mult ca sigur titular in echipa lui Razvan Lucescu, el urmand sa ocupe locul ramas vacant prin plecarea armeanului Artiom Karamyan, care a refuzat sa semneze un nou contract cu gruparea din Grant.
PROGRAM. In cele doua turnee de pregatire pe care le va efectua in aceasta pauza competitionala, in Insulele Canare si in Cipru, rapidistii vor disputa nu mai putin de sapte partide de verificare. Astfel, in Spania vor intalni pe Rosenborg Trondheim, la 17 ianuarie, si pe Brondby, doua zile mai tarziu, iar in Cipru vor da piept cu Slavia Sofia, la 8 februarie, Anorthosis Famagusta, la 10 februarie, Serif Tiraspol, la 13 februarie, si cu Levski Sofia, la 15 februarie. Intre cele doua stagii de pregatire, trupa lui Razvan Lucescu va infrunta la 3 februarie, pe stadionul ""Giulesti-Valentin Stanescu"", echipa CSM Ramnicu Valcea, din liga secunda.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.