Grupul de presa german EMI Gmbh, ruda mai mare a Arbomedia, a mai luat doua ziare locale, foste membre ale defunctei retele Monitorul. Miscare naturala, daca ne gandim la evolutia presei inspre publicatii regionale cat mai puternice. Doar ca si la ac
Grupul de presa german EMI Gmbh, ruda mai mare a Arbomedia, a mai luat doua ziare locale, foste membre ale defunctei retele Monitorul. Miscare naturala, daca ne gandim la evolutia presei inspre publicatii regionale cat mai puternice. Doar ca si la acest capitol suntem in urma. Singura incercare reusita pe o perioada de timp scurta a fost reteaua despre care vorbeam mai sus, intre timp marile cotidiene s-au multumit cu cateva editii locale in orase foarte mari, iar reteaua Gazeta tocmai ce se clatina din pricina presupusei coruptii a conducatorilor ei. Din mai multe motive, ziarele regionale au o crescanda importanta. Unul dintre ele este stagnarea competitiei la nivel national. Topul cotidienelor nu pare sa mai miste semnificativ, pozitiile greilor stabilizandu-se, iar lupta dintre cei mai mici conteaza mai putin daca e sa luam totul in considerare din punctul de vedere al publicitatii. Pentru ca aici e de fapt batalia cea mare.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.