Antrenorul lui FC Arges a declarat ieri, dupa primul antrenament efectuat de alb-violeti in acest an, ca nu il surprinde decizia luata de fostii sai sefi de la CFR Cluj, care au decis luni sa renunte la toate actiunile pornite impotriva sa. Iuliu
Antrenorul lui FC Arges a declarat ieri, dupa primul antrenament efectuat de alb-violeti in acest an, ca nu il surprinde decizia luata de fostii sai sefi de la CFR Cluj, care au decis luni sa renunte la toate actiunile pornite impotriva sa. Iuliu Muresan, presedintele executiv al ardelenilor, a spus ca gruparea ardeleana oricum nu ar fi obtinut vreo despagubire financiara, deoarece "la comisiile federale s-au facut magarii".
"Sunt bucuros ca am fost lasat sa joc. Stiam ca asa va fi pentru ca am vorbit cu conducatorii clujeni in urma cu cateva saptamani. Cu toate ca decizia luata de cei de la Cluj nu m-a surprins, le multumesc oamenilor de acolo. Victor Piturca nu a avut nici un rol in hotararea luata de cei de la CFR", a declarat Munteanu, facand referire si la apelul lansat de selectioner, prin care acesta dorea ca antrenorul pitestenilor sa revina pe teren in perspectiva convocarii la Nationala. Reactia lui Dorinel Munteanu a venit in urma celor afirmate luni, in cadrul unei conferinte de presa, de presedintele executiv al lui CFR, Iuliu Muresan. "Am decis, impreuna cu Arpad Paszkany, patronul lui CFR, sa renuntam la toate procesele in cazul Dorinel Munteanu. Consideram ca asa este mai bine. Din punctul nostru de vedere, conflictul este incheiat. Ii dam dezlegarea pentru a putea juca la FC Arges. Dragoste cu sila nu se poate. Ii dorim succes si ca jucator", a spus Muresan. La randul sau, patronul lui FC Arges, Cornel Penescu, a declarat marti, intr-o conferinta de presa: "Este foarte bine ca s-au gandit sa renunte la pretentiile lor. Le multumesc pentru acest gest, a contat probabil faptul ca selectionerul Piturca le-a cerut acest lucru. Vorbisem si eu cu ei inainte de a lua aceasta decizie si mi s-au parut oameni de calitate. O sa fim deschisi la orice negociere daca Dorinel doreste jucatori de acolo. Dorinel era bucuros cand a auzit hotararea celor de la Cluj". Dorinel Munteanu s-a aflat in litigiu cu CFR Cluj, dupa ce a plecat de la echipa ardeleana la FC Arges, desi se afla sub contract cu gruparea ardeleana. Cele doua cluburi s-au judecat mai mult timp la comisiile federale, ultima decizie, cea definitiva, stipuland ca D. Munteanu poate antrena pe FC Arges, dar este suspendat pentru opt etape ca jucator. Munteanu trebuie sa faca un memoriu la FRF prin care sa ceara anularea acestei pedepse, dar are nevoie de acordul scris al lui CFR.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.