Noua lege a jocurilor de noroc pare sa aiba soarta Codului Fiscal. In decurs de mai putin de un an au fost date publicitatii doua variante ale proiectului de act normativ, dar nici pana acum legea nu este "batuta in cuie". Oficiali din MFP spun ca le
Noua lege a jocurilor de noroc pare sa aiba soarta Codului Fiscal. In decurs de mai putin de un an au fost date publicitatii doua variante ale proiectului de act normativ, dar nici pana acum legea nu este "batuta in cuie". Oficiali din MFP spun ca legea va fi finalizata cel tarziu in luna februarie, urmand sa fie adoptata in parlament si sa intre in vigoare la 1 iulie 2007.
O a treia varianta a acestei legi parea sa fie data publicitatii la inceputul acestei saptamani, cand proiectul a disparut definitiv de pe site-ul MFP. Oficialii Finantelor spun insa ca scoaterea legii de pe site s-a datorat strict unei deficiente tehnice si ca deocamdata nu exista o alta varianta. "Nu exista un termen-limita pana la care noua lege a jocurilor de noroc trebuie sa fie finalizata. Ar fi bine insa ca acest lucru sa se intample cat mai repede", ne-au declarat surse din Ministerul Finantelor Publice. Potrivit acestora, reprezentantii Finantelor vor finaliza proiectul actului normativ pana luna viitoare, legea urmand sa fie trimisa in parlament, pentru a fi dezbatuta si aprobata. "Ar putea intra in vigoare la 1 iulie 2007", au mai precizat sursele amintite.
Oficial, dezbaterea publica a legii s-a incheiat
A doua varianta a legii jocurilor de noroc a fost postata pe site-ul Finantelor anul trecut, pe 27 noiembrie. "Oficial, dezbaterea publica pe marginea acestei legi a expirat pe 27 decembrie. Bineinteles insa, ca termenul va fi prelungit", au declarat surse din Finante. Pe de alta parte, principalii operatori din domeniu sustin ca reprezentantii MFP au amanat pana acum toate intalnirile solicitate pe aceasta tema.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.