Cel mai mare grup din Parlamentul European, Grupul Partidului Popular European, si-a reinnoit marti dupa-amiaza conducerea. Competitia pentru posturile de presedinte si vicepresedinti a fost foarte stransa. Patru membri importanti ai PPE, Joseph Daul
Cel mai mare grup din Parlamentul European, Grupul Partidului Popular European, si-a reinnoit marti dupa-amiaza conducerea. Competitia pentru posturile de presedinte si vicepresedinti a fost foarte stransa. Patru membri importanti ai PPE, Joseph Daul din Franta, Gunnar Hokmark din Suedia, Othmar Karas din Austria si Antonio Tajani din Italia, s-au luptat pentru postul de presedinte. Seara se cunosteau deja rezultatele, castigatorul fiind francezul Joseph Daul. El a obtinut 134 de voturi fata de cel de-al doilea clasat, suedezul Gunnar Hokmark, care a avut doar 115 voturi.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.