Cu ocazia oricarui eveniment de pe scena politica, romanii isi amintesc cu amaraciune de promisiunea electorala: "Sa traiti bine!". Cum traieste romanul, de la intelectual pana la muncitorul de rand, se citeste pe fata fiecarui trecator de pe strada.
Cu ocazia oricarui eveniment de pe scena politica, romanii isi amintesc cu amaraciune de promisiunea electorala: "Sa traiti bine!". Cum traieste romanul, de la intelectual pana la muncitorul de rand, se citeste pe fata fiecarui trecator de pe strada. Cu fruntile incruntate si privirile atintite in pamant, romanul nu mai crede in promisiunile si urarea primului politician al tarii. Presedintele Basescu, Alesul, ne deceptioneaza cu fiecare zi. De traiul mizer, de pe o zi pe alta, s-a vorbit si se va vorbi si dupa expirarea mandatului sau. Nenorocirea este ca, macar, nu putem trai nici cu aer curat. Depoluarea Bucurestiului, datorata blocajelor frecvente in trafic, ar fi la aceasta data un imperativ! Dar lucrarile desfasurate in Capitala pentru fluidizarea circulatiei au devenit un alt cosmar alaturi de cosmarul traiului mizer. Gazele de esapament, degajate de miile de masini poluante, multe aduse de peste granita, masini care merg bara la bara pe strazile Bucurestiului, nu preocupa pe nimeni!


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.