Pentru prima data in ultimul deceniu, Andrei Pavel este nevoit sa joace la Australian Open in calificari, in vreme ce Victor Hanescu, care si-a "inghetat" pozitia din clasamentul ATP pe 2006 din cauza unei accidentari, a fost inclus direct pe tabloul
Pentru prima data in ultimul deceniu, Andrei Pavel este nevoit sa joace la Australian Open in calificari, in vreme ce Victor Hanescu, care si-a "inghetat" pozitia din clasamentul ATP pe 2006 din cauza unei accidentari, a fost inclus direct pe tabloul principal al intrecerii masculine. Totodata, pe lista oficiala a primul concurs din circuitul Grand Slam mai sunt inscrisi alti noua romani, cinci la masculin si patru la feminin, printre acestia numarandu-se veteranul Adrian Voinea, care revine in circuitul profesionist dupa o absenta de peste trei ani. Astfel, in vreme ce Hanescu a fost scutit de emotiile calificarilor, restul sportivilor romani vor intra din zilele urmatoare in focurile meciurilor preliminare, alaturi de Pavel si Voinea urmand sa mai participe Dacian Craciun, Victor Crivoi, Victor Ionita si Adrian Ungur. De mentionat ca, la feminin, unde organizatorii au inclus-o pe Edina Gallovits pe tabloul principal, mai sunt prezente in calificari Monica Niculescu, Simona Matei si Anda Perianu. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.