Victoria Beckham vrea ca sotul sau, celebrul fotbalist de la Real Madrid David Beckham, sa renunte la cei doi caini rasa rottweiler care pazesc resedinta familiei de la Sawbridgeworth, in comitatul englez Hertfordshire, relateaza Sunday Mirror. Ea a
Victoria Beckham vrea ca sotul sau, celebrul fotbalist de la Real Madrid David Beckham, sa renunte la cei doi caini rasa rottweiler care pazesc resedinta familiei de la Sawbridgeworth, in comitatul englez Hertfordshire, relateaza Sunday Mirror. Ea a explicat ca se teme pentru securitatea propriilor copii, dupa ce mai multe atacuri ale unor caini, soldate chiar cu morti, au fost semnalate in Marea Britanie. David Beckham si-a cumparat primii sai rottweileri - pe care i-a botezat Snoop si Puff, dupa numele unor cantareti de rap, buni prieteni - cu 8 ani in urma, la inceputul legaturii cu fosta Spice girl. Puff a murit in 2005, dar David a completat perechea.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.