Nici nu s-au stins bine ecourile petrecerilor de Craciun si Revelion si agentiile de turism se grabesc sa iasa pe piata cu pachete de servicii pentru Valentine's Day. Daca va ganditi ca este prea devreme sa va hotarati sa-i oferiti "jumatatii" cateva
Nici nu s-au stins bine ecourile petrecerilor de Craciun si Revelion si agentiile de turism se grabesc sa iasa pe piata cu pachete de servicii pentru Valentine's Day. Daca va ganditi ca este prea devreme sa va hotarati sa-i oferiti "jumatatii" cateva zile de vis in doi, aflati ca numarul rezervarilor pe internet a crescut cu 40% fata de aceeasi perioada din 2007.
Ofertele, mult mai multe pentru destinatiile externe, sunt cu atat mai tentante cu cat nici preturile nu sunt prea piperate. "Interesul acordat acestei sarbatori a crescut considerabil fata de anul trecut, unul dintre motive fiind, probabil, posibilitatea de a calatori, de la 1 ianuarie, liber in tarile UE. In primele noua zile din 2007, cererile de rezervari pentru Ziua Indragostitilor sunt cu 40% mai mari decat in aceeasi perioada a anului trecut", declara Teodora Ivan, PR Manager la Infoturism Media. Destinatiile preferate in acest an de cei indragostiti sunt la fel de romantice ca si ziua care a devenit motiv de petrecere in doi si pentru conationalii nostri. "Venetia, Roma, Paris, Praga si Viena sunt destinatiile aflate in topul preferintelor pentru petrecerea unui weekend romantic. Nu sunt ocolite nici statiunile montane din Romania. Vizate sunt, in special, orasele de pe Valea Prahovei.
Trei nopti de cazare, 300 de euro, la Venetia
Cei care aleg Venetia de Valentine's Day au doua motive de bucurie: in perioada 10-20 februarie se desfasoara si Carnavalul, astfel incat distractia este asigurata. Un pachet de servicii care cuprinde 5 nopti de cazare la hoteluri de trei stele, micul dejun si transportul cu autocarul pleaca de la 290 de euro de persoana.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.