Pe micile noastre ecrane isi vor face in curand aparitia trei posturi nou-noute. Este vorba despre Antena 2, post caruia ii expirase licenta la sfarsitul anului trecut, versiunea romaneasca a postului muzical VH1, dupa ce solicitarea fusese respinsa
Pe micile noastre ecrane isi vor face in curand aparitia trei posturi nou-noute. Este vorba despre Antena 2, post caruia ii expirase licenta la sfarsitul anului trecut, versiunea romaneasca a postului muzical VH1, dupa ce solicitarea fusese respinsa de mai multe ori in 2006, si Musicmax, cu specific muzical.

Antena 2 va fi condusa de moderatorul de la Antena 3, Mihai Gadea, si va avea un nou concept editorial, bazat in primul rand pe talk-show-uri.

Prezent la sedinta CNA, Gadea a spus ca Antena 2 va fi „primul post de talk-show de dimineata pana seara“. „Incercam sa luam niste formate din afara, pe unele le-am luat deja: de la talk-show-uri de femei pana la talk-show-uri specializate, cum ar fi acelea de politica externa, fara a avea vreo legatura cu emisiunile politice specifice postului Antena 3“, a explicat el.

Daca licenta pentru Antena 2 a fost acordata cu unanimitate de voturi, in ceea ce priveste VH1, licenta a fost votata doar de 8 dintre membrii CNA, Ralu Filip fiind impotriva.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.