Fostul ministru al agriculturii, taranistul  Ioan Avram Muresan, a declarat, ieri, in exclusivitate pentru „Gardianul“, ca isi va depune candidatura pentru functia de presedinte al PNTCD.  Fotoliul de presedinte al partidului&n
Fostul ministru al agriculturii, taranistul Ioan Avram Muresan, a declarat, ieri, in exclusivitate pentru „Gardianul“, ca isi va depune candidatura pentru functia de presedinte al PNTCD. Fotoliul de presedinte al partidului mai este ravnit de Marian Petre Milut (seful Comitetului National de Conducere), Serban Radulescu (presedintele PNTCD Cluj) si Victor Ciorbea. Momentan, cartile in partid nu sunt facute. Chiar daca a anuntat ca nu va mai candida pentru functia de presedinte al partidului, Gheorghe Ciuhandu va fi cel care, practic, va decide cine va fi noul sef al taranistilor. Si asta pentru ca filialele din vestul tarii vor avea cei mai multi delegati la Congresul din 21 ianuarie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.